تسهیل فرآیند ترخیص خودروهای وارداتی در قشم ابهام در مدیریت سبد 2200 همتی سهام عدالت؛ وزارت اقتصاد شفاف سازی کند بزرگترین دارندگان بیت‌کوین جهان کدامند؟ اختصاص سهمیه ویژه ارزی برای خدمات پس از فروش خودروهای وارداتی شورای رقابت: قراردادهای مشارکت در تولید خودرو غیرقانونی نیست رفع نیاز به واردات بنزین با کاهش 15 درصدی مصرف ورود 30 هواپیمای MD به عملیات اربعین / گرما ظرفیت پروازها را کاهش داد چرا تاثیر یارانه و کالابرگ در معیشت مردم کم شد؟ صرفه‌جویی روزانه 500 هزار مترمکعب آب در تهران بازسازی پالایشگاه‌های آسیب‌دیده پارس جنوبی شتاب می‌گیرد واردات بدون انتقال ارز؛ نرخ ارز برای محاسبه مالیات چه تغییری کرد؟ / ابلاغ دستورالعمل جدید خبر جدید درباره سهام عدالت / ورود مجلس و دیوان محاسبات به موضوع آزادسازی سهام عدالت آخرین وضعیت نوسانات قیمت موبایل در بازار ایران / شیائومی، گلکسی، سامسونگ، آیفون چند شد؟ پیش بینی قیمت دلار پنجشنبه ۸ مرداد ۱۴۰۵ / دلار ۲۰۰ هزار تومانی می‌شود؟ افزایش قیمت نفت پس از اظهارات ترامپ درباره احتمال حمله به ایران پیش بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۸ مرداد ۱۴۰۵ / سکه به ۱۹۰ میلیون می‌رسد؟

حق مسکن ۱۰۰ هزار تومانی کارگران همچنان در انتظار تصویب هیات دولت

در حالی که اول بهمن ماه سال گذشته شورای عالی کار رای به افزایش ۶۰ هزار تومانی حق مسکن کارگران داد و در مذاکرات مزدی سال ۹۸ نیز حق مسکن ۱۰۰ هزار تومانی مبنا قرار گرفت اما هنوز این میزان افزایش حق مسکن به تصویب هیئت وزیران نرسیده است.
تاریخ انتشار: ۱۳:۴۸ - ۱۷ فروردين ۱۳۹۸ - 2019 April 06
کد خبر: ۷۸۶۹
به گزارش  راهبرد معاصر  در نشست شورای عالی کار در اول بهمن ماه سال گذشته مقرر شد که حق مسکن کارگران به میزان ۶۰ هزار تومان افزایش یافته و به ۱۰۰ هزار تومان برسد.
این مصوبه برای اجرایی شدن نیاز به تایید هیئت وزیران دارد اما از بهمن ماه تاکنون هنوز در هیئت وزیران بررسی و تصویب نشده است.
علی خدایی نایب رئیس کانون عالی شوراهای اسلامی کار کشور در گفت و گو با فارس می‌گوید: دولت در مذاکرات مربوط به مزد سال ۱۳۹۸ وعده داد که در نخستین نشست هیأت وزیران در سال جدید موضوع افزایش حق مسکن کارگران مطرح و تصویب شود.
نماینده کارگران در شورای عالی کار گفت: با توجه به وقوع سیل در برخی استانها و حوادثی که در سال جدید پیش آمد قطعاً هیئت دولت مشغله های دیگری داشت و این موضوع در نخستین نشست هیئت دولت به تصویب نرسید که البته امیدواریم با توجه به وعده ای که دولت در این زمینه به کارگران داده است افزایش حق مسکن به‌زودی به تأیید هیئت وزیران برسد.
بر اساس این گزارش پیش از این حاتم شاکرمی معاون روابط کار وزیر کار و همچنین محمد شریعتمداری، وزیر کار وعده داده بودند که افزایش حق مسکن به مزد سال ۹۸ کارگران سراسر کشور برسد.
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار